Online booking

Hårprodukter hos frisører i Brønshøj og Roskilde

Forhandler af Davines hårprodukter

  • DEHC Essential
  • Naturaltech
  • Styling serien sidste nye More inside

Hårprodukter som er miljøvenlige, repræsenterer den bæredygtighed der altid har været kendetegnet for Davines, ved at være en del af Zero Impact lifegate projektet der bliver co2 udslippet udlignet med genplantning til beskyttelse af skovene rundt omkring i verden

Papiret som bruges til emballagen er FSC certificeret, der kommer fra ansvarlige drevne skove i overensstemmelse med streng miljømæssige, scociale og økonomiske standarder

Tips til mat og trist hår

Hvis dit hår er blevet mat og kedeligt efter fødsel / sygdom eller hvis du taber mere hår end du plejer eks. ved stress , den nedsætter processen ved normal håraffald. Så brug fra Davines Energizing shampoo massere shampoen blødt ind i hovedbunden lad den sidde et par minnutter, så den kan stimulere hovedbunden skyl ud. Brug derefter Energizing Gel masseres ind i hovedbunden den øger blodcirkulatioen så der kommer øget energi til hårsækkene giver mere fylde og glans til håret skal ikke skylles ud.

Som supplement kan bruges Energizing Lotion ved håraffald/stress eller Energizing Superactive ved hormon relateret håraffald. Begge produkter skal ikke skylles ud.

Book tid hos Hair by Suhr eller Capelli di Suhr

Book din næste tid online hos Hair by Suhr i Brønshøj eller Capelli di Suhr i Roskilde. Vi glæder os til at tage i mod dig i en af vores to saloner. Bestil din tid her.

Tobias Birkemark Tångberg
Tobias Birkemark Tångberg
15. Oktober, 2022.
Søde damer der klipper godt. Dejligt sted med rolig atmosfære.
amanda lindtoft
amanda lindtoft
4. Februar, 2022.
Jeg kan kun give dette sted mine varmeste anbefalinger! Vi kommer direkte derfra med vores søn på to år som der blev taget så godt hånd om under hans klipning. Resultatet er præcis som vi håbede på og oplevelsen var en kæmpe succes.
jannik s nielsen
jannik s nielsen
30. Juli, 2021.
Super god oplevelse og søde mennesker at snakke med
Barbara Eriksen
Barbara Eriksen
17. April, 2020.
Den bedste frisør ever ♥️💕😊
Marlenes Liv Simoni
Marlenes Liv Simoni
2. Oktober, 2019.
Fantastisk frisør
Jette Graindorge
Jette Graindorge
20. Juli, 2018.
Mega dygtige 😀søde og imødekommende ❤